Rendszerfelügyelet

A szakembereink által megtervezett és beüzemelt rendszert vagy korábban is létező és működő IT-megoldásokat, hálózatokat 0-24 órában monitorozzuk és felügyeljük, a zökkenőmentes működés érdekében.

Internetes hálózatok üzemeltetése

Szakembereink elsősorban Linux-alapú internetes hálózatok üzemeltetését és rendszermérnöki támogatását végzik.

Dokumentációt biztosítunk

Ügyfeleink részére teljes és folyamatosan frissített dokumentációt biztosítunk. A dokumentáció segítségével kollégáink folyamatosan naprakészek a rendszer állapotát illetően, és szükség esetén azonnal be tudnak avatkozni, hogy a jelentkező problémákat a lehető leghamarabb elhárítsák. Az azonnali beavatkozást automatizált riasztási lánc segítségével biztosítjuk.

IT rendszerfelügyelet

Vállaljuk emellett teljes szerverparkok hardvermendzsmentjét, illetve routerek és egyéb (akár vezeték nélküli) hálózati elemek, back-up rendszerek és tűzfalak folyamatos külső monitorozását, illetve üzemeltetését is.

Ügyfeleinknél folyamatosan biztosítjuk a biztonság- és teljesítmény-növekedést elősegítő módszerek, eljárások és beállítások frissítését, illetve bevezetését. Ezt az teszi lehetővé, hogy központosított rendszereket használunk, könnyen áttekinthető és egy helyen tárolt konfigurációkkal.